خدمات همیاری در نگارش و چاپ مقالات علمی

راه‌حل‌های گروه پژوهشی رایت می شما را در نگارش و چاپ مقالات علمی در مجلات معتبر انگلیسی‌زبان همراهی و پشتیبانی می‌کند.

اکسپت و چاپ تضمینی مقاله

انتخاب مجله مناسب

استخراج مقاله از پایان نامه

نگارش کاورلتر مناسب

ترجمه، ویراستاری و فرمتینگ

پرداخت هزینه‌های چاپ مقاله

برای مشاوره رایگان و ارتباط با کارشناسان ما همین الان تماس بگیرید تا از جزییات بیشتر مانند هزینه و مدت زمان لازم باخبر شوید.

order@writeme.ir

۰۳۱-۹۱۰۹۱۱۳۱

۰۹۱۰-۱۶۶-۹۰۰۹
تماس در ۲۴ ساعت شبانه‌روز، تلگرام یا واتساپ

برای دریافت مشاوره رایگان کلیک کنید

از نگارش تا چاپ مقاله، پیچیدگی و دشواری‌های زیادی است که نویسنده را سردرگم می‌سازد و وجود یک همراه خبره می‌تواند به فرآیند چاپ مقاله سرعت بخشد.

در طول این مسیر می‌توانید برای استخراج مقاله از پایان‌نامه، ترجمه، ویراستاری، فرمت‌بندی، انتخاب مجله، سابمیت و اکسپت مقاله روی کمک محققین رایت می حساب کنید.

 

انتشار نتیجه‌ی سال‌ها پژوهش به عنوان مقاله در مجلات بین المللی همیشه یک امر ضروری برای محققان در سراسر جهان بوده است. این واقعیت کاملاً شناخته شده است که نشر مقالات علمی یک روند سخت‌گیرانه است.

برای بسیاری از محققان، به‌ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی، روند چاپ مقاله می‌تواند دلهره‌آور باشد. عدم پیروی از دستورالعمل‌های مجلات و قوانین چاپ مقالات منجر به رد کامل مقالات می‌شود. از این رو، واقعیتی ناخوشایند در مراحل چاپ مقالات علمی این است که تعداد زیادی از مقالات پیش از انتشار به‌جای پذیرش رد می‌شوند.

 

مهمترین دلایل رد شدن مقالات به این شرح است:

  • مقاله خارج از زمینه علمی مجله است.
  • مقاله ناقص است یا فاقد قسمت‌هایی مانند عنوان، نویسندگان، وابستگی‌های دانشگاهی، کلمات کلیدی، متن مقاله، منابع و کلیه جداول و ارقام است.
  • زبان و دستور زبان مقاله برای شروع فرآیند داوری دارای استانداردهای لازم نیست.
  • ارقام کامل نیستند یا به اندازه کافی واضح نیستند که خوانده شود.
  • مراجع ناقص یا بسیار قدیمی هستند.
  • در مقاله سرقت ادبی تشخیص داده شده است.

سفر انتشار مقالات علمی

 

استخراج مقاله از پایان نامه

استخراج مقاله از پایان نامه هم برای رزومه‌تان خوب است و هم برای نمره گرفتن در مقاطع تحصیلات تکمیلی و چاپ مقاله در مجلات معتبر ضرورت دارد. پس باید به این کار به عنوان یکی از وظایف مهم خود در طول تحصیل نگاه کنید و پیچ‌وخم‌هایش را کاملا بلد باشید.

برخلاف تصور برخی از افراد، تبدیل پایان نامه به مقاله همان کپی پیست کردن بخش‌های مختلف پایان‌نامه در قالب یک مقاله نیست. هرچند محتوای پایان‌نامه و مقاله یکسان باید باشند اما استخراج مقاله از پایان‌نامه به همین سادگی نیست بلکه باید اصول و نکاتی در این کار رعایت شود.

کارشناسان رایت می با درنظر گرفتن محتوای علمی رساله یا پایان‌نامه شما و رعایت چارچوب نگارشی مقاله‌های علمی، موثرترین و خواندنی‌ترین مقاله را از آن استخراج می‌کنند.

تبدیل پایان نامه به مقاله در کلیه رشته‌های فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم پزشکی، علوم انسانی و… توسط متخصصینی انجام می‌شود که سابقه نگارش و چاپ مقاله در مجلات معتبر بین المللی ISI، Scopus و… را دارا هستند و توانایی‌های آن‌ها به رایت می ثابت شده‌است.

برای استخراج مقاله از پایان نامه ارشد یا رساله دکتری کافی است فایل پایان‌نامه خود را ارسال نمایید تا کارشناس ما امکان استخراج مقاله را به‌همراه نرخ و قیمت استخراج مقاله بررسی نماید. دراین‌بین، مجلات معتبر در حوزه تخصصی مقاله‌تان به شما معرفی‌شده و با تائید شما مقاله ترجمه و آماده ارسال به مجله می‌گردد. پس از سابمیت نیز تمام فرایند تا اخذ اکسپت مقاله توسط موسسه پیگیری می‌شود.

 

ترجمه تخصصی مقاله

اصلی‌ترین دغدغه نویسندگان فارسی‌زبانی که قصد دارند مقاله خود را به مجلات بین‌المللی ارسال کنند ترجمه و ویراستاری حرفه‌ای مقالاتشان است. خطاهای دستوری، اشتباهات گرامری و قالب‌بندی یکی از دلایل اصلی رد مقالات فارسی‌زبانان است.

معمولا مجلات پیشنهاد می‌کنند که یک ویراستار نیتیو مجدداً مقاله را ویرایش کند. همچنین توصیه می‌شود حتی اگر یک محقق حرفه‌ای و با تسلط کافی به زبان انگلیسی هستید، ترجمه مقاله را به یک شخص دیگری بسپارید. اینجاست که خدمات ترجمه تخصصی و ویراستاری طلایی رایت می می توانند به شما کمک کنند.

رایت می با همکاری مترجمان متخصص و ویراستاران نیتیو و بومی از کشورهای انگلیسی‌زبان، مقاله شمارا به‌صورت حرفه‌ای و تخصصی ترجمه می‌کنند و با در نظر گرفتن سبک و فرمت مجله موردنظر آن را برای اکسپت مقالات آماده می‌کنند.

ژورنال‌های معتبر بین‌المللی معمولا حساسیت زیادی در پذیرش و چاپ مقاله دارند و لازم است تا در ابتدای امر، ترجمه تخصصی فارسی به انگلیسی مقالات isi با دقت بیشتری انجام شود.

یکی از سخت‌ترین فرآیندها ترجمه مقاله فارسی به انگلیسی isi است و کار هر مترجمی نیست. مترجم باید در زمینه متن هم تخصص داشته باشد در غیراین‌صورت شاید پس از ترجمه تخصصی مقالات فارسی به انگلیسی لازم باشد تا متن توسط دیگری مرور و ویرایش گردد.

ترجمه مقاله به انگلیسی دردسرها و پیچیدگی‌های خود را دارد بنابراین اساتید و پژوهشگران حتی با وجود تسلط بالا به زبان انگلیسی ترجیح می‌دهند تا این عمل را به فرد متخصص دیگری بسپارند.

دفت و مهارت مترجم در ترجمه مقاله به انگلیسی بسیار تاثیر دارد و حتی موسساتی که ادعای بهترین سایت ترجمه مقاله در ایران را دارند نتوانند به درستی از پس آن برآیند چرا که ترجمه مقاله isi نیازمند رعایت کردن معیار های پذیرش مقاله است و نویسنده ملزم به رعایت استانداردهای ژورنال مربوطه است.

حساسیت ترجمه تخصصی مقالات به انگلیسی بسیار بالا است و کیفیت ترجمه بسیار سرنوشت ساز است بنابراین نمی‌‌توان ریسک کرد و ترجمه‌ مقالات را به افراد، مترجمین و موسسات متفرقه و نامطمئن سپرد.

رایگان و بدون دردسر فایل خود را برای ما ارسال نمایید تا قیمت‌گذاری شود و با توجه به بودجه و کیفیت مورد نظر پروژه ترجمه مقالات انگلیسی خود را ثبت نمایید. قیمت ترجمه مقاله isi بر اساس عوامل مختلفی تعیین می‌شود. ما در عین ارائه خدمات با بالاترین کیفیت، قیمت‌های بسیار مناسبی ارائه نموده‌ایم.

 

ویرایش تخصصی مقاله

از نگارش دستاوردهای علمی و پژوهشی در قالب یک مقاله تا به چاپ رساندن آن در ژورنال‌های معتبر داخلی و خارجی، فرآیندها و مراحل بسیاری باید طی شود تا اعتبار علمی و محتوایی مقاله اثبات گردد.

صرف‌نظر از محتوای علمی، نگارش و خوانایی متن در برخورد اول سردبیر و داور مجله را تحت تاثیر قرار می‌دهد. ممکن است محتوای مقاله از لحاظ علمی بسیار غنی باشد اما چنانچه از لحاظ نگارشی دارای ایراد باشد نمی‌تواند مورد پذیرش قرارگیرد.

از دیدگاه داوران انتشارات معتبر بین‌المللی و حتی برخی از انتشارات داخلی، ویراستاری مقالات علمی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نحوه ادیت مقاله انگلیسی یکی از فاکتورهای مهم و تاثیرگذار در نحوه امتیازدهی و در عین حال یکی از دلایل اصلی ریجکت مقاله در مجلات علمی است.

بسیاری از پژوهشگران و دانشجویان مقالات خود را به زبان انگلیسی تهیه و نگارش می‌کنند و یا با ترجمه مقالات و متون خود بدون در نظر گرفتن جنبه نگارشی و ویرایش تخصصی مقالات علمی برای چاپ اقدام می‌کنند اما به دلیل عدم بازخوانی توسط فرد دیگر، اشتباهات و ایراداتی که از چشم آن ها پنهان مانده نمود پیدا می‌کند و باعث می‌شود تمام هزینه و زمانی که برای نگارش مقاله صرف شده‌است هدر رود. ویراستاری متن انگلیسی حتما باید توسط فردی انجام شود که هم به موضوع و زمینه متن مسلط است و هم در زبان انگلیسی تبحر داشته‌باشد.

ویرایش تخصصی و ویرایش متون انگلیسی و فارسی انواع و مدل‌های مختلفی دارد و متن نگارش‌شده باید در هر مرحله از لحاظ فنی، زبانی و ساختاری، علمی و محتوایی بررسی و ویراستاری گردد.

رایت می، از اساتید و متخصصینی بهره می‌برد که در زمینه نگارش و ویرایش تخصصی مقالات انگلیسی مهارت و تجربه دارند. بدون زحمت می‌توانید مقاله خود را برای ویراستاری تخصصی ارسال نمایید و با فرآیند‌هایی که روی آن انجام می‌شود یک مقاله بی‌عیب و نقص و خوانا تحویل بگیرید.

هزینه ویرایش متون انگلیسی بسته به سطح درخواستی و کاربرد متن مورد نظر بسیار رقابتی تعیین شده‌است. به‌گونه‌ای که با پرداخت مناسب‌ترین قیمت، بالاترین کیفیت را دریافت می‌نمایید. نحوه محاسبه هزینه خدمات ویراستاری و قیمت ویرایش مقاله isi انگلیسی در صفحه تعرفه ها شرح داده شده‌است.

خدمات ویرایش مقالات isi، ویرایش تخصصی متون انگلیسی، پایان نامه، کتاب و هم‌چنین ویرایش ترجمه از جمله سرویس‌های حرفه‌ای ماست و شما می‌توانید بدون دغدغه و با آرامش خاطر، سفارش خود را ثبت نمایید و خدمات با کیفیت ما را تجربه کنید.

درصورت درخواست بازبینی مجله و سردبیر مربوطه، ویراستار متخصص تغییرات مورد نظر را بررسی و بر اساس نظرات داوران این تغییرات را اعمال می‌کند تا شانس پذیرش مقاله تضمین گردد. مجلات علمی و پژوهشی ممکن است چندین بار مقاله را جهت بازبینی و ویرایش مجدد به نویسنده ارجاع دهند. بنابراین تا زمان اعلام نظر مراجع و پذیرش قطعی، کلیه اصلاحات نگارشی و ویرایشی که مد نظر ژورنال است به صورت رایگان توسط ما روی متن اعمال می‌گردد.

 

وجه تمایز خدمات ترجمه و ویراستاری رایت می:

  • ترجمه و ویرایش تخصصی توسط ویراستار هم‌رشته
  • پشتیبانی نامحدود و انجام رایگان اصلاحات نگارشی
  • تضمین واقعی کیفیت ترجمه و ویراستاری تا زمان پذیرش نهایی
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت مقالات و اطلاعات شما

 

انتخاب ژورنال مناسب

در حین انتخاب یک ژورنال، مواردی وجود دارد که باید برای اطمینان از مناسب بودن مجله و به حداقل رساندن شانس رد، آنها را بررسی کنید.

 

برخی از این موارد به شرح زیر است:

  • دامنه مطالعه
  • نوع ژورنال هدف (دامنه، تمرکز و…)
  • فوریت برای انتشار
  • سطح دسترسی مجلات (دسترسی آزاد (Open Access) یا دسترسی بسته (Close Access))
  • نوع مقاله (پژوهشی، مروری و …)

 

سالها تجربه به‌عنوان نویسنده‌ای که سابقه چاپ موفق مقالات علمی را دارد به شما در ارزیابی این پارامترها کمک می‌کند.

با خدمات همیاری در نگارش و چاپ مقالات علمی می توانید به متخصصان ما در حوزه تحقیق خود دسترسی پیدا کنید. به سادگی اطلاعات و جزییات خود را برای ما ارسال کنید و ما 3 تا 5 ژورنالی را که به بهترین وجه مناسب مقاله شماست به شما ارائه می‌دهیم.

قبل از معرفی مجله، دامنه و اسکوپ هر مجله بررسی می‌شود و با در نظر گرفتن نوع و مشخصات مقاله شما، مخاطبان مقاله و ضریب تأثیر مناسب، شایسته‌ترین مجله‌ای که وجود دارد به شما معرفی می‌گردد.

اطلاعات کامل و مجلات معتبر برای چاپ مقاله شامل نمایه مجله، شناسه ISSN، لینک و سایت مجله، اسکوپ مجله، بازه زمانی داوری و هزینه‌ها، قبل از اقدام برای اخذ پذیرش و چاپ جهت بررسی و اعتبارسنجی در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

با توجه به همکاری طولانی‌مدت ما با مجلات معتبر، کارشناسان ما مجلات معتبر و تخصصی را که زمان کوتاه‌تر و هزینه کمتری برای چاپ دریافت می‌کنند را به شما معرفی خواهند کرد.

 

سابمیت

مرحله بعدی پس از انتخاب یک ژورنال مناسب، پیروی از پروتکل‌های ارسال مقاله است. این یکی دیگر از کارهای خسته‌کننده برای نویسندگانی است که پس از تکمیل مقاله خود خسته شده اند. این یک روند پیچیده تر برای نویسندگانی است که انگلیسی زبان دوم آنهاست و قصد دارند مقاله خود را به یک ژورنال بین‌المللی ارسال کنند.

معمولا دانشجویان و محققان هنگام ارسال مقاله خود به ژورنال‌ها، با چالش‌های بسیاری از جمله قالب‌بندی و دستورالعمل‌های پیچیده روبرو هستند. زمانی‌که مقاله شما برای ارسال آماده است، ما این روند خسته کننده را از طرف شما انجام می‌دهیم.

متخصصین ما در زمینه سابمیت، اکسپت و چاپ تضمینی مقاله، در تکمیل مراحل ارسال مقاله شما را همراهی می‌کنند. قبل از ارسال، در وقت خود صرفه جویی کنید و از تطابق مقاله با دستورالعمل‌های مجله اطمینان حاصل کنید.

 

  • دستورالعمل‌های مجله، قالب‌بندی مقاله، زبان و سرقت ادبی مجدد بررسی می‌شوند تا از عدم وجود ناهماهنگی اطمینان حاصل شود.
  • در صورت نیاز کاورلتر مناسب برای مقاله تهیه خواهد شد.
  • فرایند پیچیده سابمیت از جمله پرکردن فرم‌های لازم و بارگذاری مستندات لازم توسط کارشناسان تکمیل می‌شود.

 

در نهایت گزارش ارسال نهایی ارائه‌شده توسط مجله برای شما ارسال خوهد شد.

 

غربال‌گری مقاله

این مهم‌ترین مرحله از چرخه حیات یک مقاله است. اینجاست که سردبیر تصمیم می‌گیرد که آیا این مقاله به اندازه کافی صلاحیت دارد تا مراحل بعدی را طی کند یا نه. اگر اینگونه نباشد، مقاله همراه با نامه رد، پیشنهادهای مربوط به تغییرات اساسی یا جزئی به نویسنده باز می‌گردد، یا سردبیر توصیه می‌کند که به ژورنال جایگزین ارائه دهید.

 

در این مرحله مهم، ردشدن مقاله معمولا به دلایل زیر رخ میدهد:

  • دامنه کار (Scope of Work)
  • قالب‌بندی (Formatting) یا ایرادات نگارشی (Proofreading or Editing)
  • سرقت ادبی (Plagiarism)

 

دامنه کار (Scope of Work)

هنگامی که مقاله خارج از دامنه و اسکوپ مجله است، سردبیر چاره‌ای جز رد صریح آن ندارد. بنابراین باید درباره ژورنالی که انتخاب می‌کنید کاملاً تحقیق کنید و اطمینان حاصل کنید که دامنه آن با دامنه کار شما مطابقت دارد. همچنین می‌توانید از خدمات انتخاب مجله ما استفاده کنید تا بدون دردسر 3-5 ژورنال معتبر و مطابق با مقاله‌تان دریافت کنید.

 

قالب‌بندی (Formatting) یا ایرادات نگارشی (Proofreading or Editing)

طبق گزارشی که توسط انتشارات الزویر ارائه‌شده است، خطاهای دستوری، اشتباهات گرامری و قالب‌بندی یکی از دلایل اصلی رد مقالات است.

معمولا مجلات پیشنهاد می‌کنند که یک ویراستار نیتیو مجدداً مقاله را ویرایش کند. همچنین توصیه می‌شود حتی اگر یک محقق حرفه‌ای و با تسلط کافی به زبان انگلیسی هستید، ویرایش مقاله را به یک شخص دیگری بسپارید. اینجاست که خدمات ویرایش نیتیو و قالب‌بندی و … می توانند به شما کمک کنند.

با این حساب، متخصصان رایت می تمام نقص‌های جزئی را از بین می‌برند، مقاله شما را مطابق با دستورالعمل مجله قالب‌بندی می‌کنند و تصاویر، جداول و منابع مقاله‌تان را بازبینی می‌کنند تا به شما در ارائه مقاله‌ای بی عیب و نقص کمک کنند. با این حساب شانس پذیرش مقاله شما تا حد چشم‌گیری افزایش می‌یابد.

با خدمات قالب‌بندی و ویرایش رایت می، مقاله‌تان از نظر تطابق با مجله بررسی و ویرایش خواهد شد و نسخه نهایی مطابق با دستورالعمل مجله آماده ارسال می‌شود. متن مقاله شما شامل ارقام، جداول، منابع، حاشیه‌ها، فونت و اندازه و…  همه مطابق دستورالعمل مجله فرمت می‌شوند. بنابراین نیازی نیست که نگران چیزی باشید.

تیم متخصصین ما الزامات ژورنال را درک می‌کنند و تضمین می‌کنند که نسخه خطی شما به دلیل خطاهای تصحیح و قالب‌بندی موضوعات در متن، جداول و اشکال رد نشود.

 

سرقت ادبی (Plagiarism)

به گفته انتشارات الزویر، یکی از دلایل رد مقالات این است که مقاله حاوی عناصر و اطلاعاتی است که مشکوک به سرقت ادبی هستند. چاپ مقالات یا بخش هایی از مقالات با استفاده از متن یا تصاویر دیگران بدون مجوز باعث می‌شود که مقاله به طور کامل رد شود.

برای جلوگیری از چنین شرایطی، سرویس بررسی و رفع سرقت ادبی ما به شما کمک می‌کند قسمت‌هایی از مقاله‌تان که دچار سرقت ادبی شده است را شناسایی و برطرف کنید.

با استفاده از نرم افزارهای بررسی سرقت ادبی پیشرفته مانند iThenticate، اصالت مقاله شما را بررسی می‌کنیم و گزارشی را در اختیارتان قرار می‌دهیم که هر متنی را که می تواند توسط مجلات  سرقت ادبی تلقی شود را نمایش داده است. این گزارش شامل لیستی از تمام منابع استفاده شده و درصد سهم سرقت ادبی ناشی از آن منبع خاص است.

با توجه به این‌که معیار اکثر مجلات نرم‌افزار iThenticate است ما ضمانت می‌کنیم که بر اساس این نرم‌افزار تشابه متنی و سرقت ادبی مقاله شما را با حفظ مفهوم و بدنه اصلی مقاله، تا پایین‌ترین حد ممکن کاهش دهیم. در پایان یک گزارش اولیه و یک گزارش نهایی به همراه فایل ترک چنج که شامل تغییرات اعمال‌شده است را برای شما ارسال می‌کنیم.

متن و مقاله شما پس از تشخیص سرقت علمی، توسط ویراستار متخصص که در زمینه تخصصی شما تحصیلات دارد ویراستاری و بازنویسی می‌گردد. ویراستار هم‌رشته شما، ابتدا متن را کامل و دقیق مطالعه کرده و بدون دخل و تصرف تمامی قسمت‌های تکراری را بازنویسی و به زبانی دیگر نگارش می‌کند.

 

داوری دقیق مقاله

بیش از 50٪ مقالات پس از روند داوری رد می‌شوند. روند داوری می‌تواند در هر مجله‌ای از یک تا سه ماه به طول انجامد. مقالات در این مرحله به دلایل مختلف از جمله عدم اصالت، نقص جدی در مفهوم یا روش‌شناسی، گرامر ضعیف یا مسائل مربوط به زبان انگلیسی رد می‌شوند.

پارامترهای فوق برای رد در مرحله Peer Review با خدمات پیش ارزیابی رایت می به طور قابل توجهی قابل اجتناب است. با ما، لازم نیست ماه‌ها برای بازخورد در مورد پروژه خود صبر کنید. ما ظرف مدت کوتاهی بررسی کارشناسی حرفه‌ای را توسط کارشناسان متخصص در موضوع پژوهش شما ارائه می‌دهیم.

متخصصان در زمینه تحصیلی شما مقاله‌تان را به‌صورت کامل بررسی می‌کنند تا زمینه‌هایی را برای بهبود نشان دهند و پیشنهادهایی ارائه دهند تا روند بررسی مقاله‌تان آسان و مثمر ثمر باشد.

ما همچنین سرویس ویرایش نیتیو مقاله را ارائه می‌دهیم که نیاز به بررسی کامل منطق کلی و جریان کارتان دارد. متخصصان ما فراتر از تضمین استفاده صحیح از زبان انگلیسی رفته و ضمن ارائه بازخورد ارزشمند در مورد افزایش محتوا، بر ساختار و قدرت تحقیقات شما متمرکز می‌شوند.

 

پذیرش یا چاپ مقاله

سردبیران و داوران مقاله را به دلایل مختلفی رد می‌کنند. این در نامه رد (Rejection Letter) مشخص شده است. غالباً مقالات با بازنگری‌های اساسی یا جزئی به همان مجله ارسال می‌شوند.

برای ایرادات اساسی، شما باید نظرات داوران را با دقت در نظر بگیرید و از آن‌ها برای تقویت مقاله خود استفاده کنید و اطمینان حاصل کنید که با همه انتقادات به طور قانع‌کننده برخورد کرده‌اید.

اگر قصد دارید مقاله‌تان را به ژورنال دیگری ارسال کنید، ترکیب پیشنهادات باعث می‌شود تحقیقات شما قوی‌تر شود و شانس پذیرش مقاله‌تان را بهبود بخشد.

کارشناسان ما می‌توانند پیشنهادهای خود را مطابق با نظر داوران مقاله‌تان ارائه دهند و اطمینان حاصل کنند که مقاله‌تان کاملاً بازنویسی شده است تا انتظارات داوران مجله را برآورده سازد. پس از اتمام بازنگری و ویرایش علمی، مقاله شما کاملاً آماده ارسال مجدد خواهد بود.

 

نگارش کاورلتر مناسب

اهمیت یک کاورلتر مقاله را نمی‌توان دست کم گرفت چرا که اولین سندی است که سردبیر مجله می‌بیند و اغلب تعیین‌کننده این است که آیا مقاله‌تان برای داوری ارسال شود یا خیر. ما مقاله شما را به‌طور کامل مطالعه می‌کنیم و نامه‌ای خلاصه، دقیق، جذاب و خواندنی برای آن می‌نویسیم تا مهم‌ترین یافته‌ها و اهمیت مطالعه‌تان را برجسته کنیم.

تعرفه‌ها

 

شروع از 350.000 تومان

استخراج مقاله از پایان نامه

شروع از 18.000 تومان برای هر صفحه

ترجمه، ویراستاری و بازنویسی

شروع از 150.000 تومان

فرمت‌بندی مقاله

25.000 تومان

بررسی سرقت ادبی

50.000 تومان

انتخاب مجله

شروع از 150.000 تومان

 سابمیت، پیگیری فرایند داوری و چاپ مقاله

 

به کمک متخصصین رایت می شانس پذیرش مقاله خود را افزایش دهید

در مسیر پر پیچ و خم پذیرش و چاپ مقاله، مشاور و همراه شما هستیم

  • مشاوره نامحدود و رایگان، همیشه در دسترس شما

  • پشتیبانی و اعمال تغییرات مجدد تا زمان پذیرش

  • همکاری با محققین باتجربه و متخصص در رشته شما

  • ضمانت بازگشت وجه بدون شرط در صورت نارضایتی

  • حفظ حریم خصوصی، امنیت فایل‌ها و اطلاعات محرمانه

برای دریافت مشاوره رایگان کلیک کنید

رایت می شریک مورد اعتماد دانشگاه‌ها، مجلات و سازمان‌ها

 

مشتریان رایت می

تضمین کیفیت، تحویل به‌موقع، محققین باتجربه، تخصصی بی‌نظیر …

 

این موارد فقط برخی از دلایلی است که مشتریان رایت می تصمیم می‌گیرند بارها و بارها با ما همکاری کنند. تجربیات مشتریان را مرور کنید و ببینید مشتریان ما چه می‌گویند.

محسن شهروسوند – عضو هیئت علمی دانشگاه تهران

با تشکر از همکاری‌های شما. من مدتی است با شما همکاری می‌کنم و واقعاً تاثیر مثبت حضور شما در فعالیت‌های بنده مشهود است. سپاسگزارم.

آرمان کی مراد زاده – دانشجوی پزشکی علوم پزشکی گیلان

با مقایسه‌ای که بین این سایت و سایت‌های دیگه انجام دادم متوجه شدم هم از لحاظ قیمت و هم از نظر پشتیبانی واقعا مناسب هستند این گروه و برای مقالات دیگه‌ای هم که در پیش دارم حتما به این سایت مراجعه می‌کنم. توی اولین سفارش هم واقعا همه چی خوب بود.

مصطفی رضائی – عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی ارومیه

دقت بیشتر ویرایش نسبت به موسسات دیگر و قیمت مناسب‌تر در رایت می نظر مرا جلب نمود.
از شما متشکرم.

فاطمه یوسفان – دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی اصفهان

سلام. راهنمایی خوبی از مشاورتون گرفتم و خیلی سریع و کامل جواب سوالاتم رو می‌دادند. کیفیت ویرایش متن خوب بود و در زمانی که گفته بودند و بدون تاخیر مقاله‌ام رو ویرایش‌شده دریافت کردم. کامنت‌هایی هم که گذاشته بودند کمک کننده بود. تشکر

سوالات متداول

 

چاپ مقاله برای محققان ایرانی چه امتیازاتی در پی دارد؟

اگر بخواهیم مزایا و اهمیت نگارش و چاپ مقاله را عنوان کنیم به موارد زیر می‌رسیم:

  • دانشجویان مقطع دکتری برای دفاع از تِز خود نیاز به پذیرش یک مقاله علمی‌ پژوهشی دارند؛
  • اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها با داشتن مقالات علمی پژوهشی منتشر شده در نشریات داخلی، امکان ارتقا درجه پیدا می‌کنند؛
  • داشتن مقالات علمی معتبر در استخدام متقاضیان برای هیأت علمی نقش مهمی دارد؛
  • چاپ مقالات علمی پژوهشی معتبر، نگارنده را در دسته‌بندی نخبگان قرار می‌دهد و نخبگان از خدماتی مانند دریافت وام‌های دانش‌بنیان و معافیت سربازی و… بهره‌مند می‌شوند؛
  • دانشگاه‌های خارجی برای پذیرش افراد به رزومه آنها و مقالات معتبری که به چاپ رسانده‌اند هم دقت زیادی دارند؛
  • برای پذیرش در مصاحبه دکتری و قبولی در این مقطع، مقالات علمی می‌توانند نظر هیأت داوران اساتید را نسبت به دانشجو مثبت کنند و برای او امتیازی در فرایند پذیرش محسوب شوند؛
  • با وجود ارائه نتایج پژوهش‌های خود در نشریات معتبر و بین‌المللی، امکان جذب سرمایه‌گذار و استخدام در شرکت‌های بزرگ به وجود می‌آید؛

و… .

 

انواع دسته‌بندی مقالات کدامند؟

در یک دسته‌بندی کلی به شما بگوییم که دو دسته مقاله داریم؛ مقالات ژورنالی و مقالات کنفرانسی.

 

مقالات ژورنالی دارای سه زیرمجموعه هستند:

  • مقالات داخلی
  • مقالات خارجی
  • مقالات دنیای اسلام

 

مقالات داخلی، مقالاتی هستند که در نشریات داخل کشور به چاپ می‌رسند.

  • مقالات علمی ترویجی
  • مقالات علمی تخصصی
  • مقالات علمی پژوهشی

 

مقالات خارجی هم مقالاتی هستند که در سطح بین‌المللی ارائه می‌شوند و خود به یک تقسیم‌بندی سه تایی می‌رسند:

  • آی.اِس.آی(ISI)
  • پاب‌مِد (Pubmed)
  • اسکوپوس (Scopus)

 

پایگاه WOS یا همان وب‌.آو ساینس که مقالات ISI را نمایه می‌کند دارای دو نوع مجله است. مجلاتی که دارای ایمپکت فکتور یا ضریب تأثیر هستند و مجلاتی که فاقد آنند. به مجلاتی که دارای ایمپکت فکتور هستند، JCR می‌گویند و مجلاتی که در پایگاه WOS فاقد ایمپکت فکتورند، مجلات ISI listed گفته می‌شود.

 

مقالات کنفرانسی، مقالاتی هستند که در کنفرانس‌های مختلف ارائه می‌شوند. رویدادهایی مانند همایش‌ها و کنگره‌های مختلف هم پذیرای مقالاتی هستند که در قالب پوستر یا سخنرانی از سوی محققان و پژوهشگران ارائه می‌شوند.

  • کنفرانس‌های منطقه‌ای
  • کنفرنس‌های دانشجویی
  • کنفرانس‌های ملی
  • کنفرانس‌های بین‌المللی

 

انواع مجلات کدامند و چه تفاوتی دارند؟

یکی از معیارهای طبقه بندی مجلات نوع دسترسی آن‌‌ها است که به دو دسته اوپن اکسس یا دسترسی باز و کلوز اکسس یا دسترسی بسته تقسیم می‌شوند.

مجلات OpenAccess در واقع آن دسته از مجلاتی هستند که اجازه دسترسی آزاد به مقالات آنها وجود ندارد، در نتیجه خوانندگان یا کتابخانه‌ها باید برای دسترسی داشتن به مقالات این مجلات حق آبونمان مجلات را پرداخت کنند.

مجلات Close Access نیز آن دسته مجلاتی هستند که دسترسی به مقالات آن‌ها به صورت آنلاین و بدون پرداخت هزینه وجود دارد و خوانندگان به راحتی می‌توانند مقاله مورد نظرشان را از روی سایت دانلود کنند. در این مجلات معمولا هزینه چاپ و انتشار مقاله از مولفین گرفته می‌شود تا خوانندگان بتوانند بدون پرداخت هزینه به محتوای مقاله دسترسی پیدا کنند.

 

مجلات مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کدامند؟

اگر می‌خواهید مقالات علمی‌تان را در نشریات خارجی به چاپ برسانید بهتر است با فهرستی که از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تایید شده‌اند کاملا آشنا باشید. فهرست نشریاتی که مورد تایید وزارت علوم هستند در اردیبهشت ۱۳۹۸ به این شرح به روزرسانی شده‌اند:

فهرست نشریات معتبر وزارت علوم

 

هزینه چاپ مقاله چقدر است؟

بعضی از نشریات علمی به طور رایگان مقالات را منتشر می‌کنند و اصطلاحا پولی نیستند. اما بیشتر نشریات برای چاپ مقاله از شما مبلغی دریافت می‌کنند.

طیف قیمتی برای مجلات داخلی از چیزی در حدود ۲۰۰ هزار تومان تا یک میلیون متغیر است. برای مجلات خارجی این مبلغ بسیار بیشتر می‌شود و حتی به چندین میلیون (بیش از ۱۰ میلیون)‌ هم می‌رسد.

 

مجلات رایگان برای چاپ مقاله کدامند؟

مجلات JCR که قبل‌تر معرفی شدند، مجلات معتبری به شمار می‌روند و معمولا پذیرش مقالات در آنها کار ساده‌ای نیست. این مجلات رایگان هستند و هزینه‌ای از نویسندگان مقالات دریافت نمی‌کنند و در مدت زمانی در حدود ۴ تا ۹ هفته به بررسی آثار دریافتی می‌پردازند. بنابراین اگر به دنبال چاپ مقاله در یک مجله رایگان و هم‌زمان معتبر هستید باید کیفیت کارتان هم از استانداردهای لازم برخوردار باشد.

 

نرخ رد شدن یا ریجکت (Reject) توسط ژورنال‌ها به چه میزان است؟

نرخ رد توسط ژورنال‌ها در بازه 30 تا 90درصد قرار دارد. ژورنال‌هایی با استانداردهای خوب تا بالا، نرخ رد حدود 90درصد دارند، ولی نرخ رد توسط ژورنال‌های دسترسی آزاد (Open-Access) کمتر است.

 

ضریب تاثیر (Impact Factor) چیست؟

ضریب تاثیر دفعاتی را نشان می‌دهد که مقالات یک ژورنال، در دوره‌ای مشخص، در سایر مطالعات مورد استناد (Citation) قرار گرفته‌اند. به عنوان مثال، ضریب تاثیر 3 نشان می‌دهد که هر مقاله در ژورنال، به طور متوسط 3 بار در دوره‌ای مشخص مورد استناد قرار گرفته است. فرض بر این است که مقاله‌ای با سایتیشن یا استناد بالا، تحقیقی نوین، جالب یا مهم ارائه می‌دهد.

فرمول‌های مختلفی برای محاسبه ضریب تاثیر وجود دارد. ما به طور کلی ضرایبی را در نظر می‌گیریم که در گزارش سایتیشن ژورنال‌ها (JCR) متعلق به شرکت تامسون رویترز منتشر می‌شود. ضریب تاثیر JCR اکثر ژورنال‌ها در بازه 1 الی 4 قرار دارد. ژورنال‌های جدید معمولاً ضریب تاثیر پایینی دارند.

 

تشخیص ضریب تاثیر چگونه است؟

برای اینکه بدانید ضریب تاثیر مجلات مختلف چیست، می‌توانید به وبسایت‌هایی مراجعه کنید که این اطلاعات را در اختیارتان قرار می‌دهند. مثلا این وبسایت‌ها را مشاهده کنید:

  • www.citefactor.com
  • www.bioxbio.com
  • www.scimagojr.com

 

برای پیدا کردن ضریب تاثیر مجلات مختلف می‌توانید به سراغ وبسایت اولی بروید.

وبسایت دوم هم ضریب تاثیر یا همان impact factor مجلات ISI را نشان می‌دهد. وبسایت آخر هم شما را از ضریب تاثیر مجلات اسکوپوس مطلع می‌کند. وبسایت‌هایی از این دست در سطح اینترنت وجود دارند که شما را برای بررسی اعتبار مجلات مختلف راهنمایی می‌کنند.

 

آیا ضریب تاثیر و نرخ رد یک ژورنال ارتباط مستقیمی با یکدیگر دارند؟ مثلاً آیا ژورنالی با ضریب تاثیر کم، نرخ رد پایینی دارد؟

به طور کلی، ژورنال‌هایی با ضریب تاثیر بالا، انتخابی‌تر عمل می‌کنند و به همین دلیل نرخ رد بالایی نیز دارند؛ هرچند، این مساله همیشه صادق نیست.

بعضی از ژورنال‌ها با ضریب تاثیر کم نیز نرخ رد بالایی دارند. به عنوان مثال، ژورنال‌های جدیدی که قصد دارند بهترین در حوزه خود باشند، ضریب تاثیر پایینی دارند، اما می‌توانند بسیار انتخابی عمل کنند. در مقابل، تعدادی از ژورنال‌ها با ضریب تاثیر بالا ممکن است عملکردی خیلی انتخابی نداشته باشند. مثلاً ضریب تاثیر ژورنال دسترسی آزاد PLoS One بالای 4 است، اما نرخ رد آن نسبتاً پایین است (30%)؛ زیرا هدفش انتشار حجم زیادی از تحقیقات است.

 

آیا پذیرش/رد مقاله‌ها توسط داوران همتا (Peer Reviewer) انجام می‌شود؟

خیر. پذیرش یا رد مقالات بر عهده داوران همتا نیست؛ بلکه سردبیر ژورنال این تصمیم را می‌گیرد. با این حال، اگرچه داوران همتا این تصمیم را اتخاذ نمی‌کنند، اما می‌توانند تاثیر به‌سزایی روی این تصمیم داشته باشند؛ زیرا پیش‌نویس شما را ارزیابی کرده و توصیه‌هایی در باب پذیرش یا رد آن ارائه می‌دهند. سردبیر ژورنال این توصیه‌ها را هنگام تصمیم‌گیری برای پذیرش/رد در نظر می‌گیرد.

 

چرا ژورنال‌ها خواستار توصیه داور (بازبین) از مولفان هستند؟

ژورنال‌ها می‌خواهند تضمین نمایند که متخصصی واجد شرایط با درکی کامل و عمیق از حوزه موضوع، پیش‌نویس دریافتی را داوری می‌کند. احتمال بالاتری دارد که خود مولفان، متخصصان واجد شرایط حوزه‌شان را بشناسند. به همین جهت از آنها خواسته می‌شود اسامی داوران بالقوه را ارائه دهند. بسیاری از ژورنال‌ها هم‌چنین به مولفان این امکان را می‌دهند که داورانی را به علت تعارض منافع مستثنی بدانند. به عنوان مثال، یک مولف می‌تواند محقق رقیبی را که فکر می‌کند ارزیابی عادلانه‌ای ارائه نمی‌دهد مستثنی کند.

 

چه کسی را باید به عنوان داور پیش‌نویسم توصیه کنم؟

یک داور بالقوه باید متخصصی واجد شرایط بوده و درکی کامل و عمیق از حوزه موضوع پیش‌نویس شما داشته باشد. شما می‌توانید محققانی از دانشگاه‌های دیگر در حوزه‌ای یکسان، متخصصین همکار که در کنفرانس‌ها و دیگر انجمن‌های آکادمیک ملاقاتشان می‌کنید، و مولفانی که در پیش‌نویستان به آنها استناد داشته‌اید را به عنوان داور بالقوه پیشنهاد دهید.

با این وجود، نباید همكارانی كه در دپارتمانی یکسان با ایشان کار می‌کنید، كارمندانی كه تحت مدیریت شما مشغول به كار هستند، راهنما یا هم‌مولفان خود را توصیه كنید؛ زیرا این مساله منجر به تعارض منافع خواهد شد.

 

مولف مسئول (Corresponding Author) کیست؟

در خلال فرایند سابمیت (Submit) برای ژورنال، یک مولف باید مسئولیت کلی پیش‌نویس را بر عهده گرفته و وظیفه مکاتبه را طی فرایند انتشار ژورنال انجام دهد. این فرد، مولف مسئول خوانده می‌شود.

کلیه مکاتبات مربوط به پیش‌نویس به مولف مسئول ارسال می‌شود. مولف مسئول وظیفه ارتباط با ژورنال، بازنگری (Revise) مقاله و سابمیت آن را بر عهده دارد. او هم‌چنین مسئول صحت و یکپارچگی مقاله می‌باشد.

 

چه هزینه‌هایی باید به ژورنال پرداخت کنم و آیا این موارد در سرویس سابمیت مقالات شما گنجانده شده است؟

ژورنال‌های مختلف سیاست‌های متفاوتی دارند و با مدل‌های درآمد متفاوتی کار می‌کنند. از این رو، دارای ساختار هزینه مختلفی نیز می‌باشند. به عنوان مثال، بیشتر ژورنال‌های مبتنی بر اشتراك، هزینه چاپ رنگی را از مولفان دریافت می‌کنند؛ هرچند هزینه‌ای برای انتشار مقاله مطالبه نمی‌کنند. از طرف دیگر، بسیاری از ژورنال‌های دسترسی آزاد، پرداخت هزینه انتشار مقاله را بر عهده مولف می‌دانند و از این مبالغ برای تداوم کار ژورنال استفاده می‌کنند.

از آنجا که این هزینه‌ها بین ژورنال‌ها تفاوت دارد و مهم‌تر از آن، باید توسط خود مولف پرداخت شود، در هزینه سابمیت ژورنال ما گنجانده نشده است.

 

آیا رایت می  چاپ مقاله را تضمین می‌کند؟

انتشار تا حد زیادی به کیفیت تحقیق شما بستگی دارد و تصمیمی است که سردبیر ژورنال بر اساس چندین فاکتور می‌گیرد. بنابراین نمی‌توانیم انتشار را تضمین کنیم. البته با همراهی شما در درک و رعایت پروتکل‌های انتشار و ارائه سرویس ویرایش تخصصی و داوری پیش از سابمیت، کمک می‌کنیم شانس انتشار برای شما بالا برود.

 

می‌خواهم از خدمات شما استفاده کنم، اما قبلاً ژورنال هدف را انتخاب کرده‌ام و بنابراین به خدمات انتخاب ژورنال نیاز ندارم. باید چه کار کنم؟

اگر قبلاً ژورنال هدف را انتخاب کرده‌اید، متخصصان ما ژورنال و مقاله شما را ارزیابی می‌کنند و تناسب آنها را بررسی می‌نمایند. به علاوه، ما ژورنال‌های مناسب دیگر را نیز توصیه می‌کنیم تا از تناسب ژورنال هدف خود اطمینان حاصل کنید، از ژورنال‌های دیگری که ممکن است درخور باشند مطلع شوید و انتخاب آگاهانه‌تری داشته باشید.

علاوه بر این، با توجه به نرخ رد بالای ژورنال‌ها، مولفان اغلب مجبورند پیش‌نویس‌های خود را پیش از پذیرش مقاله برای انتشار، در چندین ژورنال سابمیت کنند. لذا شرط عقل است که لیستی از ژورنال‌ها را حاضر داشته باشید تا اگر مقاله‌تان از طرف ژورنال هدف رد شد، ژورنال‌های دیگری برای سابمیت مجدد در دسترستان باشد.

ما طبق تجربه دیده‌ایم که انتخاب ژورنال یکی از مفیدترین و اساسی‌ترین سرویس‌هایی است که می‌توانیم به مولفان، حتی آنهایی که قبلاً ژورنال هدف را انتخاب کرده‌اند ارائه دهیم. به همین دلیل است که آن را در هر سه پکیج گنجانده‌ایم.

 

آیا به بازنویسی و پارافریز متن‌ها و جملات دارای سرقت ادبی کمک می‌کنید؟

بله برای این منظور می‌توانید از خدمات بازنویسی و پارافریز ما استفاده نمایید. ما سرقت ادبی متن مقاله‌تان را تا پایین‌ترین حد ممکن کاهش خواهیم داد.

 

سرقت ادبی (Plagiarism) مقاله من را چگونه بررسی خواهید کرد؟

ما سرقت ادبی پیش‌نویس شما را با استفاده از نرم‌افزار iThenticate که کاربرد گسترده‌ای در جامعه آکادمیک دارد انجام می‌دهیم.

 

مهم‌ترین مواردی که باید در بررسی ژورنال‌ها در نظر گرفت چه هستند؟

کیفیت کارهای تحریریه یک ژورنال، از جمله ویژگی‌هایی مربوط به بی‌طرفی و اعتبار، و هم‌چنین کیفیت محتوای آن بایستی بارز باشد. این خصیصه‌ها عمدتاً عبارتند از:

  • اطلاعات در مورد روش‌های انتخاب مقالات
  • اظهارات نشان‌دهنده تبعیت از رهنمودهای اخلاقی
  • شواهدی مبنی بر اینکه مولفین، تعارض منافع مالی را افشا کرده‌اند
  • نحوه پیش‌برد فرایند انتخاب

 

به طور کلی، فرایند انتخاب پذیرش ژورنال‌های جدید در مجموعه، به سه مرحله تقسیم می‌شود:

  • پیش‌ارزیابی قالب و شاخص‌ها
  • ارزیابی محتوای علمی توسط متخصصین
  • داوری نهایی توسط کمیته مشورتی

 

کاورلتر( cover letter) مقاله چیست؟

مقاله کاورلتر برای چاپ مقالات در یک ژورنال خارجی ضروری است. کاورلتر، نامه‌ای است که در آن مقاله خود را معرفی می‌کنید و آن را به وبسایت مجله می‌فرستید.

با این کار، هیات داوری را ترغیب به خواندن مقاله خود خواهید کرد.

 

آیا حفظ حریم خصوصی مقاله من قبل از سابمیت برای ژورنال را تضمین می‌کنید؟

ما پایبند به سیاست حفظ حریم خصوصی‌ای هستیم که محرمانگی را تمام‌وکمال تضمین می‌کند و به محققان در سراسر جهان اجازه می‌دهد تا کارهای خود را با اطمینان خاطر صددرصد برای ما سابمیت کنند.

 

از آنجا که پاسخی از سردبیر ژورنال دریافت نکردم، آیا می‌توانید توصیه‌هایی در مورد لغو درخواستم به من ارائه کنید؟

بعضاً ممکن است سردبیرها اوقات پرکاری داشته باشند و فرصت پاسخ‌گویی برایشان فراهم نباشد. می‌توانید پیش از لغو درخواست خود، ایمیل‌های بیشتری بفرستید.

 

آیا می‌توانید پیش‌نویس من را برای ژورنالی دیگر مجدداً قالب‌بندی کنید؟

ما می‌توانیم پیش‌نویس شما را مطابق مشخصات ژورنال‌های مختلفی قالب‌بندی کنیم. البته این سفارش، جداگانه محسوب خواهد شد.

به پشتیبانی و مشاوره در زمینه چاپ مقالات احتیاج دارید؟

سریع و رایگان با ما مشورت کنید

ارسال درخواست و دریافت مشاوره
5/5 - (20 امتیاز)

برای ارسال سفارش کلیک کنید

قیمت‌گذاری سریع و رایگان