پایان نامه نویسی یکی از مهم ­ترین مراحلی است که دانشجویان باید طی کنند تا به درجات بالاتر تحصیلی برسند و در عین حال مرحله ­ای پیچیده و پرکار است که برای برخی از دانشجویان دشوار است چرا که باید استانداردهای خاصی را در نگارش پایان نامه رعایت کنند که انجام همه آن­ ها مشکل است.

اما نرم افزارهایی وجود دارند که می ­توانند تا حدودی این مرحله را برای دانشجویان ساده ­تر کنند که با هم 5 مورد از پرکاربردترین نرم افزارهای پایان نامه نویسی را مرور می­ کنیم.

 

بهترین نرم افزارهای نوشتن پایان نامه:

نرم افزار Endnote

نرم افزار Endnote یکی از پرکاربردترین ابزار برای رفرنس نویسی پایان نامه است.

این نرم افزار می ­تواند یک بانک اطلاعاتی از مقالات مورد استفاده شما ایجاد و ذخیره کند و هر زمان که نیاز به ارجاع به مقاله خاصی داشته باشید با استفاده از این نرم افزار خیلی سریع به آن مقاله دسترسی خواهید داشت. Endnote همچنین به صدها منبع آنلاین دسترسی دارد که می ­توانید به کمک آن منابع و رفرنس­های بیشتری بیابید.

پس از دانلود نرم افزار Endnote فقط به مدت 30 روز می ­توانید به صورت رایگان از آن استفاده کنید و پس از آن برای استفاده از این نرم افزار باید آن را خریداری کنید. هرچند این امکان نیز وجود دارد که نسخه کرک شده ­ی آن را تهیه کرده و استفاده کنید.

 

نرم افزار Mendeley

نرم افزار Mendeley محصول انتشارات الزویر (Elsevier) است که به یکی از بهترین نرم افزارهای پایان نامه نویسی جهت مدیریت مقالات، فایل ­های PDF و موارد دیگر تبدیل شده است.

حتما بخوانید:   گوگل اسکولار چیست؟ آموزش کار با Google Scholar

این نرم افزار تحت وب است و همانند یک شبکه اجتماعی علمی برای پژوهشگران عمل می­ کند چرا که می ­توانید علاوه بر اداره مقاله­ های علمی آن ­ها را با دیگران نیز به اشتراک بگذارید.

نرم افزار Mendeley قادر است بیش از 1000 سبک رفرنس نویسی متفاوت را ایجاد کند و همچنین به راحتی با مجموعه نرم افزارهای آفیس ارتباط برقرار کند.

 

نرم افزار Wunderlist

حتما طی جمع آوری اطلاعات برای پایان نامه ­تان به یک دفترچه یادداشت برای ثبت ایده­ ها و نکاتی که به ذهنتان می ­رسد خواهید داشت.

نرم افزار Wunderlist همین کار را برایتان انجام می ­دهد. در این نرم افزار پایان نامه نویسی می­ توانید لیستی از کارهای خودتان تهیه کنید و به آن زمان بدهید. نرم افزار Wunderlist رایگان است و امکان استفاده از آن به روی ویندوز، گوشی ­های هوشمند و تبلت وجود دارد.

 

نرم افزار Evernote

Evernote همانطور که از نامش پیداست نرم افزاریست که برای یادداشت برداری و آرشیوبندی به کار می­ رود.

همچنین در این نرم افزار می­ توانید یک متن، قسمت کامل یا بخشی از یک صفحه وب، عکس، یادداشت صوتی یا دست نوشته را نیز ذخیره کرده و هر کدام را در دسته بندی و پوشه مخصوص به خودشان ذخیره کنید.

نرم افزار Evernote یکی از واجب ­ترین نرم افزارهای پایان نامه نویسی بخصوص برای دانشجویان مقطع دکتری است و مهم تر از همه اینکه این نرم افزار پرکاربرد به صورت رایگان در دسترس همگان قرار می ­گیرد.

در Evernote به راحتی می ­توانید یک پایگاه داده از اطلاعات مورد نیازتان ایجاد کنید و هرزمان که به آن نیاز داشتید با یک جستجوی ساده به آن برسید. همچنین Evernote به روی دستگاه ­های موبایل، تبلت و ویندوز قابل استفاده است.

حتما بخوانید:   نحوه نوشتن فصل چهارم پایان نامه – روش­ های تحلیل داده ­ها

 

نرم افزار Dropbox

نرم افزار دراپ باکس یک سایت ارائه دهنده خدمات میزبانی پرونده در وب است، شما می­ توانید در فضایی که در این سایت در اختیارتان قرار می­ گیرد اطلاعاتتان را ذخیره کنید و هرجای دیگری که رفتید به آن­ ها دسترسی داشته باشید.

همچنین امکان این وجود دارد که پوشه­ ای را در این فضا با دیگران به اشتراک بگذارید بنابراین خیلی سریع و بدون دردسر هر کجا که باشید می­ توانید اطلاعاتتان را در اختیار همکار یا سایر دوستانتان قرار دهید. شاید برای شما این سوال بوجود بیاید که دراپ باکس چطور در پایان نامه نویسی به شما کمک می­کند.

شما با قرار دادن اطلاعات و نتایج مطالعاتتان در این محیط که از امنیت بالایی برخوردار است، اطمینان حاصل می ­کنید که در صورت بروز مشکل روی سیستم کامپیوتریتان، زحماتتان از بین نمی ­رود.

دراپ باکس از طریق موبایل، تبلت و دسکتاپ قابل استفاده است بنابراین می ­توانید مطمئن باشید هر کجا که می­ روید تحقیقات علمی شما نیز همراهتان است و در صورت نیاز می­ توانید به آن­ ها دسترسی داشته باشید. استفاده از دراپ باکس نیز رایگان است.

 

 

کار پایان نامه نویسی در ابتدا بسیار حجیم و سخت به نظر می ­رسد که بسیاری مواقع به این فکر می ­کنید باید آن را از کجا آغاز کنید، اما شما در این کار می ­توانید با استفاده از پرکاربردترین نرم افزارهای پایان نامه نویسی، کمی از سختی آن بکاهید و با نظم و ترتیب بیشتری مراحل پایان نامه نویسی را طی کنید.

4.8/5 - (9 امتیاز)

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید

نوشتن پایان نامه با هوش مصنوعی

سایت های هوش مصنوعی برای نوشتن پایان نامه کدامند؟ مزایا و معایب استفاده از هوش مصنوعی در نوشتن پایان نامه…

مهیب ترجمه با هوش مصنوعی

ترجمه با هوش مصنوعی رایگان چیست؟ بهترین مترجم هوش مصنوعی کدام است؟ ترجمه با هوش مصنوعی Gemini چگونه انجام می‌شود؟…

مقایسه نرم افزارهای بررسی سرقت ادبی
یکی از روش‌هایی که به افراد به‌ویژه به دانشجویان و کسانی که مقاله یا محتوای علمی تولید می‌کنند، کمک می‌نماید…

همراه ما باشید

اگر هنوز ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال نکرده‌اید، همین الان وارد تلگرام و اینستاگرام شوید و به جمع صدها دنبال‌کننده رایت می بپیوندید.

علاوه بر به اشتراک‌گذاشتن آخرین مطالب مفید و کاربردی سایت، تخفیف‌های ویژه و باورنکردنی ترجمه و ویرایش تخصصی، از این به‌بعد به‌صورت محدود فقط و فقط در تلگرام و اینستاگرام منتشر می‌شوند. 

فراموش نکنید این مطلب را به اشتراک بگذارید!

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها